Jobb i morgon.........

Börjar sju i morgon bitti o slutar ett. *jippi* Men sen börjar jag fyra igen och jobbar till nio *pust*

Men sen bär det iväg av till Grekland !!!!! Ska bli undeeeerbart :=)

Och helgen efter att vi kommit hem kommer valparna födas =)

Längtar och längaR!!!!

Ne ska krypa till kojs nu, ha det så braaa!!!

Själv ska njuta i Grekland i två veckor

P&K

Bisen


Bara tretton veckor kvar =) =)

JA tretton veckor kvar till vi har valpen hemma, Ska bli såå kul!!! Hälsade på uppfödaren  idag, kanon mysig kvinna. Vet verkligen vad hon pysslar med. Och den dräktiga tiken var så underbart fiin. Och vilka gener hon bär på, kommer bli jätte fiina valpar. Ni vet väl att jag talar om en Golden !!
 Det Kommer bli jätte bra. Behöver knappt köpa något till valpen, får kanon mycket av henne i startpaketet :D Så om tretton veckor kommer det förhoppningsvis bli mycket besök. Kanske inte första veckan, men senare, ÅH vi ska ut och  hälsa på folk och andra hundar =) Ja de kommer verkligen blii en kanon hund, hoppas jag ial. Allt blir vad vi väljer att göra den till =)

Och på söndag morgon klockan 07.00 Sitter vi, älsklingen och jag på planet till Grekland. Ska bli underbart =) Få komma bort ett tag, och när vi kommer hem är det bara en vecka till Ronja får valpar =)

Nä ska slänga mig i soffan framför tv:n och hoppas på att det börjar en bra film, eller kanske skulle ta och läsa valpboken jag köpt idag =)

Idag har vi förlovningsdg med =) Firade hemma med spaghetti och Köttfärsås med citronvatten =) Inge märkvärdigt, vi förlovade oss 18/2 2005 så de är bara datumet vi håller varmt =)

P&k På er

Bisen

Då blir man mor i december...

Om de går som det ska för Ronja, Ronja är en golden retriver hund som ska bli mor till som vi vet sju små valpar =) Gud så gulligt. Och vi ska köpa en valp =) Ska bli såå kul, längtar till dem föds. 12 oktober är ett tag kvar. Sen två månader innan vi får hämta VÅR VALP.!!!! Längtar så mycket :D Längtar till barn med, men för tillfället ska jag börja plugga, vill ha en högskoleutbildning innan vi skaffar barn, men dyker de upp något oväntat + under skoltiden, får man ta det då!

Visst tänker man på barn, men inget man grubblar över =) Allt har sin tid

Och idag ska jag besöka uppfödaren och hunden. Ska bli kul =)

Berättar mer sen

P&K
Bisen


Sommar sol och vackra stränder !!!

Jaaa äntligen börjar det närma sig. Snart beger jag och sambon oss iväg till Rhodos. =) På söndag morgon klockan 07.00 är det läge och tänka på oss =) =) =)
Sen den 5 oktober landar vi hemma i Sverige, två veckor från Sverige. Underbart eller??? Kan jag lova!!!

Sitter och väntar på att uppfödaren ska ringa. Vill ju veta nu om de finns valpar i magen på Ronja !!!

Uppdaterar er senare!! Ha det

Välkommen lilla vän !!!

Ja då var du äntligen kommen till Tellus! Välkommen välkommen hoppas du ska trivas  =)
Äntligen är du här =) Grattis syster och Kim till lilla flickan =) Vi ses snart =)

I helgen har det varit jobb, men ändå lugnt, ganska lugnt på jobbet. Och i väntan med att det är en vecka kvar til man är på Rhodos=) I två veckor Och efter det, den 12 oktober föds förhoppnings valparna!! Kanske ska förklara närmare, älsk och jag har diskuterat om att köpa hund, Golden Retriver =). Hoppas på att det blir så =) Uppfödaren ringer i morgon!

Ne ska ta på mig joggarskorna och fara ut en timme. Sedan hem och coola ner för att sedan sova! 

Ha de bra!!!

P&K

Bisen

Uppdaterad! 21.22

Inne från promenaden. Gud vad skönt med kvällspromenader =) Finns inge bättre.

Föresten, håll koll på Ekurirens hemsida. Nått har hänt i Torshälla!!! Tre snutbilar och en ambulans. Gick förbi på torget, de var avspärningar där!! Undra vad som hänt (?!!) Man blir ju lite nyfiken sådär, samtidigt som de är oerhört obehagligt

Ne ska mumsa vidare på min vattenmelon framför tv:n för att sedan krypa till kojs.

P6K
Bisen

Änligen formaterad

Förstår om ni tröttnat på att läsa bloggen då jag inte skrivit på länge. Förklaringen är att jag inte haft tillgång till min dator då jag har föröskt ett X antal ggr att formatera f*nskapet. Men nu är de färdigt. =)
Ja de har inte hänt så mycket sista tiden. Jobbar och är ledig mellan varven. Känns hemskt och säga att man är ARBETSLÖS!!!!!!!  Fy vilket ord. Hemskt och pinsamt att säga de va f*n. Men men, går på timmar och har inkomst utan bidrag från staten. Måste säga att det är upplyftande.

Men de är bara året ut, ska ju som jag nämnt innan och försöka göra något av mitt liv och börja studera på högskolan. Känner att jag vill ha en högskoleutbildning mot något. Och eftersom vården inte är något jag vill arbeta med mina närmsta 46 år kvar till min pension vid 65 så tänkte jag att nått annat måste jag hitta på. Kan alltid gå tillbaka, men är än så länge ung så ska jag sattsa på lärare. Kommer nog säker plugga vidare efter det med. Det visar sig =)

Svar till Jonna ang. mitt bullbak. Jag själv äter inte bullar, men jag är vad mina kompisar säger. Lilla Mamma Bea. hehe. Tycker om o baka och laga mat. Äta behöver jag inte. För de klarar jag mig utan. Men de är så kul och ha i frysen och bjuda på vid besök =) sen och ta med sig när man åker iväg, eller när sambon min är på rallytävlingar och ta med sig till sitt Rally Team =)

Åh de börjar närma sig för syster att föda=) Att man inte är hemma grämer mig =( Men får se den lille när jag kommer hem =) Dags för mig om tre år om vi ska hålla åldern emellan syrran =)

Ha de bra allihoppa därute!!!

Föresten tänkte jag ha en liten frågestund på Torsdag (I morgon) Mellan klockan 7 och 20. Skriv alla frågor ni kommer på så ska jag försöka svara =) Allt kommer att svaras här på bloggen och sedan publiceras.!!! (När ni skriver frågan gör ni det genom en kommentar på de här inlägget =)  )

P & K Bisen


En sockerbagare...

Träffade systeryster idag igen. Den större av dem  =) Bakade bullar, like always =) Åh syster du blir bara
större och större, *Glad*. Ändå var det inte länge sen vi sågs, bara sex dar =) men det går fort mot slutet =)
Förstår att du har det jobbigt med de där extra kilona =) Det syns ju om man säger så =) 
Sen kom den yngre systern, och hälsade på, valde rätt tidpunkt eftersom vi var klara. Så nu står diskmaskin och tuffar för fullt.

Ni kanske undrar hur det gick med tv:n?
Jo vi fick kompensation med en hemleverans utan kostnad, bra tänker du säkert. Kan lova att den kompensationen höll ju inte, skulle fått tv:n mellan klockan 14-16. Den kom halv ååtta på kvällen. Varför? Jo butiken hade inte faxat iväg bokningen på leveransen hem till oss. Halv åtta på kvällen kommer leveransen, fruktansvärt. Men fick kompensation, den bästa dvd spelaren för vår sorts tv. Butiken stod för 60% av priset =) Bra kompenserat med andra ord.

I lördags var sambon och jag hem till min Gudfar med familj på kräfskiva =) Sysslingen som är sex år tappade en tand :) Blev så sööt så =)

Imorgon blir det till jysk och hjälpa far med ett möblemang =) Bilen hans är för liten för att det kollin som ska hem, tur man har största combin  i combiklassen =) Dessutom ett kort med rosa bakgrund om visar att man får köra den med =) Räknat ut att man haft körkort i 7 månader och några dagar =) Fan det bästa jag gjort. Ingen kan säga att de inte är i behov av körkort. När man får det förstår man inte hur man klarade sig utan det. Är fri och kan åka var jag vill när jag vill. Aldrig känna att jag måste vänta till älsk kommer hem. Storhandla själv =) Har ni inget körkort så ta det =) Ni kommer inte ångra er =)

P & K 
Bisen


 

RSS 2.0